Disseny de Campanya per Little Creative Factory, una marca  que treballa les seves peces de roba i complements amb materials sostenibles de proximitat i amb la filosofia slow manufacturing, aportant un toc modern als dissenys clàssics.

La fantasia dels somnis d’una nena que passeja per la literatura popular i les faules és l’eix que transforma els materials corporatius de la marca, un camí cap a la nostàlgia i l’artesania de la manufactura clàssica.

La tipografia, el catàleg, les etiquetes i les targetes estan dissenyats amb la fascinació de l’estètica industrial tradicional i la bellesa de la imperfecció amb taques i guixots que desmunten la rotunditat.

La producció de les peces respon al mateix propòsit. Tots els suports tenen el bagatge de la naturalitat del passat de la sastreria. Recuperem l’enquadernació amb tela vista i utilitzem materials naturals com el paper kraft per reforçar el caràcter artesanal de la marca. Els papers Munken mostren en el seu color envellit la pàtina del temps.