Cicle Nutrició, qüestió d’equilibri


Conferències, activitats i exposició que organitza el Museu de Ciències Naturals de Barcelona durant l’any 2015-2016 al voltant de la nutrició.

Sota el lema “Qüestió d’equilibri” s’intenta explicar que els recursos del planeta són limitats i estan en perill, que l’activitat de l’home i els seus actes -també amb el tema alimentari- a més d’alterar l’equilibri individual pot trencar aquest fràgil equilibri planetari.

Amb aquesta idea hem creat unes imatges inspirades en la suma dels conceptes “equilibri” i “desconstrucció” de plats casolans. El to negre del fons és una referència a l’interior del museu on se celebraran els esdeveniments. Aquestes imatges les hem fet en equip amb Raw-color i s’utilitzaran per generar tots els ítems que al llarg de l’any s’aniran publicant: banderoles, cartells, invitacions, flyers, programes, fulletons, etc.

1259-Fotos-receptes

A sobre les imatges originals de la campanya. Els plats escollits: “una espardenya” (escalivada amb pa amb tomata), una Sopa de Carabassa i un Trinxat de la Cerdanya

1259-NAT-NUTRICIO-OPI-1 copia

1259-NAT-NUTRICIO-POSTERS BOTIGA-01

1259-NAT-NUTRICIO-PROGRAMA-01

1259-NAT-NUTRICIO-PROGRAMA-02

A sobre material imprés

1259-NAT-NUTRICIO-Confitura-13-web

Pot de confitura amb la recepta de carabassa gengibre i taronja regalats a la inauguració.

1259-NAT-NUTRICIO-FLYER-01-B

Detall de la invitació i del flyer

1259-NAT-NUTRICIO-Banderoles

1259-NAT-NUTRICIO-OPI-2

1259-OPI-Metro

A sobre, simulació de banderoles i opis


© Petit Comité