Twisted Tales – Little Creative Factory


Disseny de campanyes per a Little Creative Factory, una marca de roba sostenible que s’adhereix als principis de la moda lenta i la producció local. Les peces de roba combinen teixits clàssics i naturals amb un toc modern.

El fantàstic somni d’una nena que inicia un viatge al costat dels personatges de conte de fades preferits de les literatures proporciona el contingut del material corporatiu de les marques. Ens endinsem en un viatge nostàlgic que recorda l’artesania tradicional i les tècniques de producció clàssiques.

La tipografia, el catàleg, les etiquetes i les targetes de visita estan dissenyades tenint en compte l’estètica de la indústria tradicional amb un acabat desigual que reflecteix la bellesa de la imperfecció.

La producció de material segueix la mateixa proposta. Tots els detalls estan dissenyats per recrear una sensació de sastreria honesta i antiga. L’enquadernació, fabricada amb teixit, està exposada i materials naturals com Kraft reforcen la identitat artesanal de la marca. L’ús de paper Munken envellit fa un gest nostàlgic als temps passats.

 


© Petit Comité